تبلیغات
soheiltv - روش پخت ته چین گوشت مجلسی

امروز:

روش پخت ته چین گوشت مجلسی

خرید ذره بین
چاقو ضامن دار

روش پخت ته چین گوشت مجلسی

روش پخت ته چین گوشت مجلسی

روش پخت ته چین گوشت مجلسی

ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

مواد لازم برای ته چین گوشت :

روغن به میزان لازم
 پیاز ۱ عدد
گوشت  ۶۰۰ گرم
زردچوبه  به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست چکیده ۸ قاشق غذاخوری
کره ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین
خلال بادام برای تزیین
خلال پوست پرتقال برای تزیین

طرز تهیه ته چین گوشت :
در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

 

در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

نکاتی برای درست کردن ته چین گوشت :
پیاز را خرد کنید.
از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.
برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.


نوشته شده در : جمعه 19 شهریور 1395  توسط : forbidded fruit.    نظرات() .

برچسب ها: برچسب ها ،
What causes pain in the Achilles tendon?
یکشنبه 26 شهریور 1396 08:03 ب.ظ
After checking out a few of the articles on your blog, I
truly like your technique of blogging. I added it to my bookmark
site list and will be checking back in the near future.
Take a look at my web site as well and tell me what
you think.
BHW
چهارشنبه 23 فروردین 1396 07:28 ب.ظ
Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you spending some time and energy to put this content
together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading
and posting comments. But so what, it was still worth it!
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 03:47 ب.ظ
Hey there would you mind sharing which blog platform you're working
with? I'm looking to start my own blog in the near future but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm
looking for something unique.
P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!
manicure
پنجشنبه 10 فروردین 1396 10:33 ب.ظ
Have you ever thought about publishing an e-book or
guest authoring on other sites? I have a blog based
on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information.
I know my subscribers would enjoy your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر